Vinduer & døre

​Når de gamle vinduer og døre har udtjent deres pligt, findes der i dag et væld af forskellige løsninger, som kan give din bolig et nyt og friskt udseende.

​Hos Byggefirmaet Arco arbejder vi med alle typer vinduer og døre, hvorfor vi helt sikkert også kan sørge for løsningen til dit hjem eller dit fritidshus. Vi udfører også større opgaver som udskiftning af alle vinduer på en skole eller andet tilsvarende, men også den ene vindue eller dør som trænger til, at blive skiftet.

​Rådgivning omkring muligheder

Det er vigtigt, at nye vinduer også passer til boligen samt omgivelserne, og i alle prislejer findes der et væld af muligheder for træsorter, træ-alu vinduer, færdigmalede vinduer m.v.

​På den måde finder du helt sikkert også de rigtige vinduer og døre, der matcher dine ønsker og dit budget.

​​Spar på varmen

Det er for de fleste en væsentlig udgift at udskifte vinduerne i boligen, men der kan være store penge at spare på sigt, fordi de nye vinduer givetvis vil isolere langt bedre end de gamle og nedslidte.

Rådgivning

​​Vi rådgiver naturligvis omkring mulighederne, isolering m.v. i forbindelse med opgaven, så du får den for dig rigtige løsning.

​Kontakt os på tlf. 75 25 10 48 eller 20331048. træffes også på mail arco@c.dk for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.​​

Nedenfor kan du se billeder af tidligere opgaver. Klik på billederne, for at se dem i større format.

HVEM ER VI?

​Byggefirmaet ARCO

CVR: 17433504

RING TIL OS PÅ

ADRESSE

​Kløvbakken 48

6855 Outrup

SKRIV EN BESKED

E-mail: ​arco@c.dk

Eller send en besked her

følg med på facbook